Brok en Braaf hondenschool Hengelo

Brok en Braaf helpt je met het positief opvoeden van je pup, trainen van je hond en het oplossen van probleemgedrag in de regio Twente.

Testpanel

Voor particulieren
Graag wil ik u voorstellen aan ons testpanel voor hondenproducten.
Dit testpanel is zorgvuldig samengesteld en is bedoeld om fabrikanten concrete feedback te geven over diverse aspecten van producten.
Vindt u het leuk om samen met uw hond deel te nemen aan dit testpanel dan kunt u zich aanmelden via het contactformulier of de facebookpagina. Er is een wachttijd.

Voor leveranciers
Graag wil ik u voorstellen aan ons testpanel voor hondenproducten.
Dit testpanel is met zorg samengesteld en bestaat uit ca. 20 honden met zeer uiteenlopende competenties. U kunt gebruik maken van dit testpanel als u meer aandacht wilt genereren voor specifieke producten. Bijvoorbeeld voor nieuw in de markt te zetten producten, of voor artikelen waarvan de verkoop achterblijft bij de verwachting.
Ook is dit panel geschikt om in beeld aan klanten duidelijkheid te geven over het gebruik van artikelen. U kunt de artikelen die u door ons panel wilt laten beoordelen aanleveren via uw gebruikelijke verkoopkanalen. In overleg met uw vertegenwoordiger uit onze regio bijvoorbeeld. Daarna laten we ieder lid van ons panel het artikel met een cijfer beoordelen op de door u gevraagde punten. (smaak, geur, prettig aanvoelen, robuustheid, etc.) Hiermee krijgt u objectieve informatie over hoe het betreffende artikel beleefd wordt door de gemiddelde hond en eigenaar.
De tests worden vastgelegd in een video en met de naam van het product gedeeld op facebook.

Aan het eind van het jaar wordt de leukste leverancier extra in het zonnetje gezet.

Wilt u gebruik maken van ons testpanel, dan meldt u zich aan via het via het contactformulier van de website.